En hjälpande hand i en komplex vardag

Kompanion är modernt verktyg för hemtjänstplanering på nätet, utvecklat för svensk hemtjänst och de olika förutsättningar olika utförare har.

Med hjälp av Kompanion får du:

  • trygghet och kvalitet genom att säkerställa att all nödvändig information kommer med i planeringen
  • förbättrad arbetsmiljö genom att skapa bra arbetsplaner för personal med adekvata restider
  • god ekonomi och bättre nyttjande av hemtjänstens resurser genom ruttoptimering, grafer för att tydliggöra bemanningsbehov möjlighet till integrationer med andra system såsom schema-, återrapportering- och verksamhetssystem.

Vårt bolagsnamn är Svenska ITKompanion AB och vi har jobbat med IT lösningar sedan 1982.

 

 

Mer tid för våra äldre

Kompanion hjälper dig att räkna ut adekvata restider utifrån vägtyper, transportmedel och väder. Med hjälp av ruttoptimering kan du spara mycket tid och många kilometer i bilen. Bra för våra äldre och bra för miljön.

Trygghet

Ingen dag är den andra lik. Med Kompanion behöver du aldrig vara orolig att missa ett besök eller insats i planeringen. Du tar enkelt hand om olika förändringar direkt på skärmen och slipper post-it lappar och att hålla saker i huvudet.

Enkelhet

Kompanion är lätt att lära sig och enkelt och roligt att använda. Det grafiska gränssnittet är intuitivt och framtaget för att minimera behovet av utbildningar och långdragna uppstartsprojekt.

Webbaserat

Kompanion kräver ingen installation eller investering i hårdvara. Kompanion är en tjänst på nätet som kan köras på vilken internetansluten dator som helst. Kompanion fungerar både på Mac och PC genom webbläsaren. Givetvis finns möjlighet till tvåfaktorsautentisering.

Modern hemtjänstplanering

Användaren kan välja mellan att skriva ut arbetsblad eller skicka planeringen till vår lättanvända app Kompis, där medarbetaren får tillgång till dagens arbete med all info som behövs för att utföra dagens arbete.

Integrationer

Kompanion kan integreras med de flesta schema-, verksamhets- och återrapporteringssystem på den svenska marknaden. Nya integrationer tillkommer löpande alltefter våra kunders behov och vi är alltid öppna för nya samarbeten.

 

 

Integrationer

Kompanion kan integreras med de flesta schema-, verksamhets och återrapporteringssystem som återfinns på den svenska marknaden. Ett urval av våra integrationer visas till vänster och nya tillkommer löpande alltefter våra kunders behov.

Schemasystem

Återrapportering

Verksamhetssystem