30 Jun 2018

Kompanion har fått en Kompis!

På efterfrågan från flera av våra kunder utvecklade vi under hösten en app – Kompis.

Kompis fungerar precis som de utskrivna rapporterna, men i digital form och med möjlighet att bocka av utförda besök. Smidigare och säkrare än ett utskrivet papper, och så mycket bättre för miljön!

En av våra allra nyaste kunder, Älvsbyns kommun, har under det senaste halvåret agerat piloter för Kompis, läs mer om det nedan.

Vill ni också använda vår app? Hjärtligt välkomna att höra av er till vår support eller er kundansvarig.

24 Aug 2017

Göteborgs Stad väljer Kompanion för planering

I en omfattande upphandling avseende både planering och uppföljning har Göteborgs Stad valt Kompanion som planeringsverktyg för hemtjänsten men också andra områden inom vård och omsorg.

Projektet är ett samarbete mellan Kartena AB, Svenska ITKompanion AB (Kompanion) och Phoniro Systems AB (Phoniro Care) där respektive bolags produkter och specialistkompetens kommer till sin fulla rätt för att lösa Göteborgs Stads behov inom området.

Kompanions åtagande bygger på den befintliga produkten inklusive den inbyggda optimeringsteknologin som hjälper användaren med resursallokering och detaljerade restider. Vidare bygger leveransen på dubbelriktad integration med schemaläggningssystem samt kommunikation med Phoniro Cares mobila plattform.

”Vi är jättestolta över att ha visat oss vara det bästa alternativet för detta jobb då kraven och utvärderingen från kommunens sida har varit omfattande. Kompanion introducerades 2012 och vi ser denna leverans som ett erkännande för vårt strategi att skapa ett lättanvänt system för en komplex verklighet. Kontraktet är också resultatet av ett långvarigt och förtroendefullt samarbete med våra affärspartners” säger Tomas Lilja, VD och affärsansvarig för Kompanion.

20 Feb 2017

Full fart på MVTe mässan!

Vi fanns på plats på årets MVTe-mässa i Kista, som bjöd på många goda möten med både befintliga och nya kunder. Här möter vi Grästorps kommun som funnits med oss sedan 2013.
05 Feb 2017

© 2018 - Kompanion